lördag 6 februari 2010

Lördag hela veckan!?

Visst hade det varit skönt?
Men nu får vi nöja oss med en Lördag per vecka - Lördagar är ju högtidsdag för oss spelare och givetvis hyllar jag veckodagen med ett par spel, spänn fast er!


Hemmalagets Billy Davies manar på hemmalaget mot en ny "trea"!?


Nottingham - Sheffield W 1:a Handicapspel -1 mål
Odds: 2,62 (Betsafe) Insats: 5/10 units
Hemmalaget kommer komma ut som ett gäng retade lejon här, den fantastiska förlustfria svinten (19 matcher) tog slut sist i prestigemötet mot Derby(0-1) och Nottingham kommer vara måna om att snarast hamna på vinnarspåret igen, det lutar mer och mer åt ett trelagsrace med Newcastle, Nottingham och W.B.A som gör upp om de två direktuppflyttningsplatserna.

Nottingham har gjort flera fantastiska insatser på hemmaplan och jag har svårt att se laget gå för annat än ytterligare en stabil, säker vinst här, gästerna "Onsdag" är inget märkvärdigt och på City Ground kommer de få slita hårt!

Valencia - Valladolid 1:a Odds: 1,35
Barcelona - Getafe 1:a Odds: 1,15
Real Madrid - Espanyol 1:a handicapspel -1 mål 1:a Odds: 1,60
Trippelodds: 2,48 (Betsafe) Insats: 10/10 units

Avslutar Lördagen med ett trippelspel som kanske inte är det sexigaste som skådats men samtidigt är ju ofta det enkla det lätta.
Valencia föll i toppmötet mot Sevilla men jag tycker laget såg fortsatt giftigt ut och mot Valladolid börjar man nog samla trepoängare omgående, dags för Villa igen!?

Barcelona går som tåget och hemma på Camp Nou är det snudd på omöjligt att gå emot laget, Getafe ska inte underskattas helt då laget har en del kapacitet och visst hotar Soldado en del, men med tanke på alla matchvinnare i hemmalaget så -etta!

Real Madrid spelar hela tiden lite i skuggan av Barca och jag tror egentligen att det passar laget ganska bra, det är tydligt att värvningarna inför säsongen mer och mer börjar finna sina roller och när en spelare som varit så utfryst som Guti gick in och levererade sist - ja då tror jag på en utklassningseger mot ett mycket, mycket begränsat Espanyol!

Inga kommentarer: