torsdag 13 maj 2010

Tankar och glädje!

* Stor kväll/dag för mig igår, först och främst så frälstes vi Atleticofans äntligen, första europeiska titeln på 40 år och lidandet för oss tog äntligen slut!
Stora hjältar som lyfte bucklan i Hamburg igår och störst av dem alla är onekligen Diego Forlan, han måste vara den målskytt som jobbar allra hårdast i hela världen, löpning efter löpning tar han match efter match och han är verkligen en sann lagspelare - KUNG Forlan! Kanske är detta vänpunkten för Atletico Madrid, laget består av en intressant blanding av rutin och talang, med rätt förstärkningar kanske kanske man kan utmana Barca och Real framöver.

Aguero är nyckeln oavsett, han ryktas vara på väg till Chelsea för en rekordtransfersumma och det skulle paradoxalt nog öppna en massa möjligheter för oss - med pengar på banken finns möjligheten att förstärka rejält! Spännande sommar väntar och glöm inte att vi dessutom ska spela spank cupfinal om en vecka... Strålande tider!

* Hur många förlorade pengar på Pingvinerna igår tro? Måååånga tror jag, "mitt" Montreal Canadiens lyckades skrälla igen, i en sjunde match, på bortais - otroligt starkt!
Det är omöjligt att inte imponeras av laget, i princip befriat från stjärnor så har de nu slagit ut både Washington och Pittsburgh med deras storstjärnor.

*Bloggen lever vidare om än oregelbundet som ni vet, driver dock vidare den med intresse och engagemang och tackar er läsare som orkar följa!

Inga kommentarer: