fredag 28 november 2008

Väljer bara ett spel idag, saknar feeling för bandymatcherna och i övrig allsvensk hockey tycker jag det känns halvlurigt, skrällarna ligger alltid på lur!
Fullt fokus på tevesända mötet (Tv4sport 19.15) Mora - Leksand.

Mora - Leksand 2:a
Odds: 1,90 (Expekt) Insats: 10/10 units
Finns givetvis många aspekter på detta mötet, är onekligen lite av "den fula" ankungen mot storebror, "jätten gluffs gluffs".

Men, om man försöker se nyktert på matchen så går det inte att komma ifrån att hemmalaget Mora har en usel form, förlusterna kommer som på posten och laget ser ut att missa tåget mot de direkta topplatserna i serien, en stor besvikelse givetvis och nu börjar det pratas om ekonomiska bekymmer - enligt ryktet har Healy sparkats från laget just p.g.a detta.
Om det stämmer eller inte har jag ingen aning om, men fakta är att han inte är med och då han är lagets bästa poängplockare så... är det ett rejält avbräck!
Kommer verkligen att krävas storspel av Moras utmäkta målvakt Robert Kristan om hemmalaget ska kunna hänga med!

I bortalaget Leksand saknas skadade Houkko, Jackman samt Karlberg, tunga avbräck men laget står och faller inte med dessa spelare.
Leksand fortsätter att gå bra, även om många favoritspelare fått se sina pengar flyga all världens väg då Leksand då och då verkar ha motivationsproblem, något som jag inte tror är på tapeten ikväll!

Leksands fans bojkottar matchen på grund av tidigare biljettbråk med Mora och ska istället ha en helkväll i Ejendals Arena - Leksands spelare plockar fram storspelet och ansluter till festen med tre poäng (och annat) innanför västen?!


Levande spel: 10 units

Inga kommentarer: