torsdag 20 augusti 2009

Oh yeah, GIFFERS!


GIF Sundsvall - Mjällby 1:a
Odds: 2,55 (Betsafe) Insats: 7/10 units

Tevesänds i TV4Sports, matchstart 19.15.
För hemmalaget är matchen viktigt, mycket viktig, man vill hänga med i racet om plats två och kvalplatsen i serien och Mjällby är mot bakgrund av det en riktig godbit.
Giffarna alltid hemmastarka och har ett intressant lag, rutin blandat med ungdom och på konstgräset släpper man inte många över bron.

Mjällby har gott som tåget - en reaktion är att vänta och poängtappet sist var både oväntat och kanske tecken på en mindre formsvacka? Matchen får anses relativt oviktig för serieledarna och jag har svårt att se Mjällby gå in för ett hundra procent mot ett heltaggat hemmalag här.
I mitt tycke övervärderar oddsättarna serieledande Mjällby en del här och jag höjer insatsen till 7 units, redan i normalfall tycker jag ettan är motiverad men nu trycker jag lite extra, p.g.a det i mitt tycke saftiga hemmaoddset.
Facit senare ikväll, då ska jag även uppdatera statistiken, släpar efter med senaste spelet.

2 kommentarer:

Eklund sa...

Mathias:

Ett råd; värdera insatsen bättre. Ser inget större fel i att lira på Giffarna, även om min oddsgräns hade gått vid 2,50; således knappt oddsvärde. Dock är den knappast värd 7/10u, som ju bör motsvara ett mycket, mycket bra spel,! Så stor GIF-chans, och så stort värde, har jag svårt att finna här. Hade givit Giffers max 40 %, och 30 för resterande utgångar. Hur såg din värdering ut?

Fortsatt god lycka!

Mathias sa...

Nej, jag trodde helt enkelt såpass mycket på Giffarna här, givetvis lätt vara efterklok men jag hade flera faktorer som gjorde att jag verkligen trodde på spelet, men det är bara att konstatera att Mjällby var såpass bra att jag var fel ute, trots att de knappast var beredda att gå över lik för poängen.