lördag 25 april 2009

Fullspäckad speldag!

Ingen dålig start man får, utbudet är verkligen bokstavligen talat fullsmäckat och det finns en hel del godbitar OCH fällor att fundera kring.
Jag kastar mig ut med ett par spel idag och hoppas givetvis på en lyckosam och lönsam start!
Den självklara höjdpunkten för egen del är kvällens sena match mellan Valencia - Barcelona, ett riktigt tungviktsmöte i spanska Primera Division, K-A-N Barcelona ens förlora just nu?

Dagens:

Everton - Man City 1:a
Odds: 1,80 (Svenska Spel) Insats: 4/10 units
Everton brukar vara giftiga på Goodison Park och man har verkligen matchat hårda motstånd på sistone, starkt av Everton att stå upp bra mot lag som Chelsea och Man United(cupen), det visar återigen att man är ett starkt kollektiv och man är riktigt svårslagna.

Manchester City är det lite värre med, lika bra som man ibland levererar lika dåliga kan man vara matchen därpå, det verkar vara lite si och så med inställningen och rimligtvis är motivationen inte på topp, laget ligger ju lite i ingemansland och jag tror man kommer lagom taggade till dagens match.

I ärlighetens namn ska det sägas att även Everton i princip är "klara" för säsongen, det lär med all säkerhet bli Uefa-Cup spel nästa år för Moyes manskap. Jag bygger dock mitt spel på lagens dagsform samt en något större motivation, främst i kraft av hemmaplansfavör.

Valencia - Barcelona 2:a
Odds: 1,85 (Betsafe) Insats: 10/10 units
Jag vägrar gå emot Barcelona, man är verkligen helt outstandig just nu och trots bortaplan mot ett halvgiftigt Valencia så tror jag på en ny Viktoria. Sist krossades Sevilla trots att man vilade spelare som Puyol och Messi, ikväll tror jag inget krut sparas utan man lär vara väldigt fokuserade och man inser vikten av tre nya poäng, Real Madrid lurar i vassen och snart väntar dessutom ett El Classico där Real ju i kraft av hemmaplan kanske kan knapa in poäng, serien är verkligen i ett avgörande läge och det är nu som Guardiolas smarta matchande av sin trupp ska betala sig, tänk att de är i princip helt skadefria - en grym bedrift bara det!

Valencia handlar mycket om David Villa, han bär verkligen laget på sina axlar och gör det givetvis kanonbra, men i ärlighetens namn tycker jag inte det finns så mycket bakom honom, David Silva och Juan Mata är iofs intressanta spelare, men betänk att Barcelona har spelare av den kvalitén och bättre i HELA starelvan och halva bänken...

Nej, en mycket spännande och rolig match tror jag på, 22.00 på Tv4Sport, missa inte!

Levande spel: 15 units

1 kommentar:

Daniel sa...

Synd du torska på nEverton som jag också gjorde fast med 1X!!!

Men du kommer sätta Barca.

VAMOS!! :D