söndag 25 oktober 2009

Ikväll smäller det!

Tänker inte göra det svårare än nödvändigt, maxlastar och lägger till en handicapdubbel som extra krydda!

Almeira - Valencia 2:a Odds: 2,22
Barcelona - Real Zaragoza 1:a Odds: 1,17
Dubbelodds: 2,60 (Betsafe) Insats: 10/10 units
-
Almeria - Valencia handicapspel -1 mål 2:a Odds: 4,45
Barca - Zaragoza handicapspel -1 mål 1:a Odds: 1,50
Dubbelodds: 6,68 (Betsafe) Insats: 2/10 units

Valencia kommer från en bra insats mot Barcelona sist, då utan Villa i laget - nu är han tillbaka och det är givetvis ett stort plus. Lägg därtill Sevillas poängförlust igår och vips har Valencia chansen att avancera rejält och faktiskt få lite häng på toppen.
Almeira är på sin höjd ett mediekort Primeralag och jag tror kvällens uppgift blir dem för svår, trots hemmaplansfavören.

Barcelona har levererat några mindre bra insatser det sista men även för världens bästa klubblag så måste det hända emellanåt, det har helt enkelt varit fel spelare småskadade och slitna den sista tiden men ikväll tror jag man är VÄLDIGT angelägna om att vinna. Real Madrids mycket oväntade poängtapp igår gör ju att Barca kan göra ett miniryck ikväll.
Zaragoza är ett lag jag sett flertalet gånger denna säsongen och man imponerar verkligen inte, uddlösa som få och bakåt är det fortfarande gamle storbacken Ayala som håler ihop det, sett över 90 minuter ska det bara inte gå mot ett taggat Barca som säkert är revanschsuget sedan CL-fiaskot sist, bombetta är ett lindrigt ord!

Inga kommentarer: