tisdag 3 november 2009

CL-Special

Testar en del spel från fotbollens finrum ikväll, hoppas på god "tur"!

Atletico Madrid - Chelsea 1:a
Odds: 4,25 (Betsafe) Insats: 5/10 units
samt
Över 2,5 mål
Odds: 1,95(Expekt) Insats: 5/10 units
Givetvis ett vågat spel men jag tror på en bra insats av underpresterande Rojiblancos ikväll, man har en ny tränare i Quiche Sanches Flores(stavningen) och han gör debut inför hemmafansen ikväll, prio ett lär vara att få igång firma Forlan/Aguero, får Atletico "bara" igång dessa herrar så är man alltid att räkna med.
Hemmalaget är pressade att vinna ikväll och rimligtvis går inte Chelsea över lik för en seger här, kombinerat med det smarriga hemmaoddset tycker jag att ett spel på Atletico är motiverat. Kan inte heller låta bli ett över 2,5 mål spel, då spelet till stor del bygger på Atleticos sovande offensiv!

Milan - Real Madrid 2:a
Odds: 2,55 (Expekt) Insats: 5/10 units
Tycker att Real Madrid trots avsaknaden av Ronaldo är ett bra mycket bättre lag än allt oftare tragiska Milan, bortaplan får se som oddshöjande denna gången och trots den snöpliga förlusten hemma på Bernabeu sist så vänder Real hem med tre nya poäng. Bra spel!?

Maccabi Haifa - Juventus 2:a Odds: 1,70
Apoel Nicosia - Porto 2:a Odds: 1,75
Dubbelodds: 2,98 (Betsafe) Insats: 10/10 units
Dagens klart intressantaste spel, i min bok är dessa bägge bortalag så många klasser bättre än dagens motståndare och har man bara vaknat på rätt sida så ska tre nya poäng räknas in, Juve i behov av framgång efter en sämre ligaprestation sist och Porto har läge att skaffa ett riktigt bra utgångsläge för fortsättningen.

Inga kommentarer: