onsdag 18 november 2009

Dagens spel

Hela fyra spel, med lite blandade insatser, motiveringar är korta och förhoppningsvis effektiva, missa inte att både handbollen(Svenska Spel webb-tv samt Italien - Sverige(Svt 24) sänds ikväll.
Vi kör!


GUIF - Alingsås 2:a
Odds: 2,00 (Expekt) Insats: 10/10 units

samt
under 56 mål
Odds: 1,75 (Svenska Spel) Insats: 5/10 units

Repris av fjolårets SM-final och lagen har verkligen utvecklats på olika sätt, GUIF numer ett mediokert handbollslag som inte får till det och Alingsås håller på att utvecklas till en stormakt i svensk handboll. Bortalaget har en fin bredd i år och kombinerar linjespel, skytte och kantspel med bra målvakter, klockren tvåa och dagens bästa! Tror på en stabil bortaseger med relativt få mål, Alingsås har lärt sig stänga till bakåt och GUIF är impotenta framåt.

Sänds via Svenska Spels webb-tv, länk kommer är:

Direktsänd handboll, GUIF - Alingsås via länken

Bosnien - Portugal 1:a
Odds: 2,87 (
Betsafe) Insats: 5/10 units
Kan inte låta bli ettan, Bosnien gjorde en fin insats på bortaplan och var värda minst ett kryss, inför hemmaplubliken kommer Portugiserna att få svettas och med fixstjärnan Ronaldo borta så blir det för tufft för primadonnorna!?

Italien - Sverige 1:a
Odds: 1,80 (Betsafe) Insats: 5/10 units
Näeh, trots att jag önskar Hamrén all lycka så är detta svenska landslag bara för dåligt, inför ett fullsatt stadion i Cesena så tror jag Italien tar det här, relativt lätt faktiskt. Det finns risk att Hamréns intåg på kort sikt rör till det lite iom att det är ett delvis nytt spelsystem som ska spelas in med allt vad det innebär.


Inga kommentarer: