lördag 5 december 2009

Nottingham fortsätter vinna!

Nottingham Forest - Leicester City 1:a
Odds: 2,30 (Betsafe) Insats: 10/10 units
Nottingham går sjukt bra och är nu uppe i hela 10 raka ligamatcher utan förlust, man har helt klart häng på en playoffmatch(som får ses som det realistiska målet) och idag (avspark redan 13.30) väntar rivalen Leicester hemma på City Ground.
Hemmalaget har dessutom gått igenom en period med många skadade spelare men i takt med att laget nu återigen börjar bli intakt så tror och hoppas fansen på ÄNNU bättre poängskörd.

Leicester gör det jättebra som nykomlingar och har nog överaskat oss alla en hel del, Tunchev och Clemence fortsätter vara skadade för övrigt verkar laget vara ordinarie och nyckeln för Forest liggir i att Wes Morgan kan ta bort skyttekungen Matt Fryat.

Sammantaget tycker jag ettan är spelbar, Nottingham är verkligen heta och efter en massa ökenår så har Billy Davies lyckats bygga ett riktigt svårslaget Championship-lag och i kraft av hemmaplan plockas tre fräscha poäng idag. Offensivt bygger hemmalagets spel mycket på Dexter Blackstock (sex mål hitills) men målskyttet är ordentligt spritt annars, hela tio spelare har nätat i ligaspelet, vilket bekräftat bilden, Nottingham har blivit en lagmaskin.

Kan tyckas hårt med en maxning, men min känsla säger etta och som spelare måste man våga trycka till, ibland misslyckas det och ibland kan det bli desto trevligare.
Att våga för att vinna - som det sägs!

Korta stryktipstankar kommer inom kort!

Inga kommentarer: