måndag 8 december 2008

Dagens bästa spel!

Sävehof att göra 32,5 mål
Odds: 1,70 (Expekt)


Sävehof är utan tvekan landets bästa handbollslag nu och uppträder på ett mycket förtroendegivande sätt, hemma i Partillebohallen presterar man "alltid" och inför kvällens möte med mediokra Lindesberg så förväntar både jag och publiken sig en ny uppvisning!

Sävehof snittar 32,8 mål hemma och förutsättningarna på att förbättra snittet måste anses mycket goda, laget har ett varierande anfallspel med ett starkt skytte, starkt lingespel och som grädde på moset kantspelare som levererar.
Lindesberg tycker jag i och för sig gör det skapligt med sina förutsättningar men ikväll får de räkna med att bli uppätna, Sävehof tar inga fångar!

Frölunda - Brynäs 1:a
Odds: 1,70 (Expekt)


Elitserien är svår, så spelformen kräver plusinfo för att jag ska in och kladda.
Det går dock inte att komma ifrån två faktorer här - dels har Frölunda hittat en riktigt bra nivå på spelet nu och dels förväntas Brynäs giftige målvakt Markström ej starta här. Trots bättre resultat på sistone så tror jag Frölunda fortsatt vill prestera och bjuda hemmapubliken på trepoängare och ikväll blir det för tufft för Brynäs som visserligen fortsätter att slå alla "förståsigpåare" på fingrarna, laget viker aldrig ner sig och blir sällan överkörda, starkt!
Men, Frölunda med en formstark Niklas Andersson i spetsen maler ner Gävles stolthet ikväll!

Inga kommentarer: