fredag 12 december 2008

Daladans ikväll?!

Leksand - AIK handicapspel -1,5 mål 1:a
Odds: 1,95 (Betway) Insats: 3/10 units


Dags för toppmöte i hockeyallsvenskan, ett spelobjekt jag normalt sett är ganska så försiktig med då det sällan är riktigt "heta" matcher och skrällarna avlöser varandra.

Ikväll är det dock en stormatch, Leksand och dess grymma publik lär vara extra motiveret då AIK kommer med en stor(350pers) bortaklack och för en gångs skull lär Leksandpubliken få lite utmaning på läktarna i Ejendals Arena.

AIK gör det bra, inget snack om det, man har en del spelare som håller god klass men samtidigt är det främst på hemmaplan man vinner, på bortaplan agerar man mer ojämnt och kvällens uppgift är utan tvekan den svåraste i hela serien. Leksand däremot är extremt hemmastarka och släpper inte många poäng på hemmaplan.

Det är ett mycket intressant möte mellan HockeyAllsvenskans målfarligaste lag, Leksand (124 mål på 26 matcher), och seriens bästa defensiva lag, AIK (52 insläppta på 25 matcher).
Det lär bli en rejäl anstormning mot Heino-Lindberg i AIK-kassen

Jag tar klar ställning och tror att Leksands(Bara Houkko saknas) bredare och mer kompletta offensiv avgör kvällens möte, vågar man hoppas på 4-2 och sista målet i tom kasse?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hade också spelat på Leksand i kväll. Jag såg matchen och det slutade illa...