torsdag 18 december 2008

Vad göra?

Detta är verkligen inget inlägg som ber om medlidande eller tröst, för sådant ägnar jag inte mig åt, dessutom är det inte så stor del av spelkassan som rykt, kännbart - javisst men katastrofalt - verkligen inte.

Men känslan och statistiken talar sitt tydliga språk, just nu är jag iskall och då ska man nog lägga sig lägre än lågt!

Lägger upp en omröstning inom kort, varmt välkomna att delta.



Mathias - enligt vissa?!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, snygg du är! ;)

Nej, men seriöst, du har verkligen hållt i jävligt länge, ta en paus och kom tillbaks 2009 istället, skit i skitsnackarna, din blogg uppskattas här iaf! Fridens!

Anonym sa...

Det är bara att kämpa vidare det vänder snart. Inte skall du ge upp nu när årets bästa spel dagar kommer tänker framför allt på mellandagarna efter jul :)

Ryck upp dig och kämpa på!!!

Anonym sa...

Like bra lägge ner skiten!!!!

Anonym sa...

Ta en paus nu! Kom tillbaks efter julmaten, hehe.

Anonym sa...

LUFFARE!

Själv satte jag ALLA spel ikväll, det du! 5 lax plus, looser

Anonym sa...

Tålamod! Utarbeta en strategi (det har du säkert redan), kör på den och vänta med utvärdering och tårar tills om en 150-200 spel...du har ju precis börjat. För höga förväntningar på sig själv, för lite tålamod och för stort känslomässigt engagemang i de enskilda spelen - där har du de 3 vanligaste orsakerna till att spelbloggar går back, läggs ner och försvinner. (Och fortsätt göra det du gör seriöst: att slänga in ett extra spel på Spurs när kvällens spel brunnit inne verkar lite planlöst.)

Anonym sa...

Håller med Jonas. Lägg inte in panikspelen.

Anonym sa...

Gillade liret på Charlton-matchen som jag ryggade. Det får jag tacka för. Tror nog bara du har fått en liten svacka, händer alla någon gång.