torsdag 18 december 2008

Ett försiktigt ett...

Börjar kvällen väldigt lugnt, mest för att "vara" med lite från start.
Eventuellt (lite beroende på utvecklingen i handbollsmatcherna) dyker det upp ett till UEFAspel, men det kan bli väldigt nära spelstopp.

Tumba - Trelleborg 2:a Odds: 1,60 (OBS! spelstopp redan 18.30)
Lindesberg - Lugi 2:a Odds: 2,25
Tottenham - Spartak Moskva 1:a Odds: 1,70
Trippelodds: 6.12 (Expekt) Insats: 2/10 units


Tumba håller ärligt talat inte måttet alls, Trelleborg är ett bra mycket bättre lag, om än inget topplag på långa vägar, viktig match för bortalaget - såda här matcher "ska" vinnas för nytt kontrakt! Tumba har ekonomiska bekymmer vid sidan av plan och det mesta går emot laget just nu, sist mot Ystad blev man fullständigt pulveriserade!

Lindesberg knep en poäng borta mot Redbergslid sist i en mycket temposvag och direkt dålig match, Lindesberg fick en poäng mer p.g.a motståndarnas slarv än egen prestation. Hemma brukar man visserligen stå upp skapligt, men mot ett Lugi som fortsätter att gå bra tror jag att tvåan är möjligt! (Min handbollsform är verkligen usel, det är jag skyldig att informera om).

Tottenham går om inte som tåget, så åtminstone väldigt bra sedan Redknapp tog över laget, hemma på White Hart Lane är man en maktfaktor och här är det få lag som "släpps över bron". Trots en del avbräck(cupavstägninga b.l.a) så tycker jag laget ska ha god segerchans mot ett på förhand morluket Spartak?

Levande spel: 2 units

Inga kommentarer: