torsdag 29 januari 2009

Dagens enda!

Fegar som sagt ur lite ikväll.
Jag fortsätter att med en dåres envishet hävda att Elitserien som spelobjek är svår och jag testar därmed bara ett litet dubbelspel med låg insats ikväll, håll till godo!

Färjestad - Luleå 1:a Odds: 1,75
Barcelona - Espanyol 1:a Odds: 1,20
Dubbelodds:2,10 (Expekt) Insats: 3/10 units



Färjestad gjorde en stark insats uppe i Skelefteå sist, att hållan nollan(vann med matchens enda mål) på bortaplan vittnar om en stark, tät defensiv och lägger man till att laget saknade en del viktiga pjäser så var vinsten allt mer imponerande. Känns som FBK verkligen fått upp ångan lagom tills slutspelet börjar närma sig och precis som "alltid" lär man bli att räkna med!

Luleå har väl börjat vackla lite, nu sist besegrades Frölunda men det ska verkligen inte övervärderas, Frölunda ÄR inte bra, särskilt inte på resande fot. Jag tror Luleå får det tufft ikväll i Löfbergs Lila och testar en hemmaseger till okej odds.

Barcelona behöver knappast motiveras, alla vet vad laget är kapabla till och även om cupen säkerligen inte ligger högst upp på deras prioriteringslista så lär man knappast missa denna straffsparken till både avancemang(0-0 första mötet) och dessutom slå lillebror.

En stabil, sund dubbel en annars avslagen spelkväll!

Avslag:
Vill kraftigt varna för Sevilla-Valencia, har läst en hel del som tror på Sevilla men åtminstone de matcher jag sett med laget i år så är man allt annat än stabila och det börjar blåsa hårt kring laget och tränaren, är medveten om att Valencia saknar en del spelare men jag har ändå en X2:a på känn där!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Tror snarare på halvtid/fulltid til Sevilla!