tisdag 6 januari 2009

Utbudet sisådär... Och fjädrarna rök på Sverige!

Tycker kanske inte dagens utbud är sådär jättelockande, men något ska det nog gå att plocka ihop - mig kan ni lita på! :o)

Förresten, var det inte småkronorna som skulle gliiiiida hela vägen fram till ett guld? Som vanligt glömdes motståndarna bort, fanns tydligen fler som vill vinna!

Och att Kanada "tacklade för mycket", seriöst, ibland förstår man vad uttrycket "Chicken Swedes" kom ifrån, i ett VM, på Kanadensiskt mark, i en VM-final mot självaste Kanada så får man nog vara beredd på det mesta, jag tycker det ser extremt dåligt ut att lipa i efterhand, hur fult motståndarna än må ha spelat - vad förväntade vi oss? En promenad i parken?



En svensk hockeyspelare?



3 kommentarer:

Anonym sa...

Sverige har bara sig själva att skylla, absolut, dom kom inte upp i det dom presterat tidigare.

Men, domarna var ju rent ut sagt bedrövliga! Hade dom vågat ta några klara utvisningar när dom t ex körde Markström så kanske Sverige hade fått till en jämnare tillställning!

Mathias sa...

Absolut, men samtidigt, att Kanada skulle få domarna på "sin sida" var ju inte oväntat, laget verkade snarare bli helt tagna på sängen av det faktumet, jag kan tycka att de borde varit förberedda på detta, jag menar varenda hemmalag i Elitserien förfördelas ju någon procent, det tillhör ju spelets regler. Men, överlag nådde de inte upp till samma standard, där har du helt rätt.

Anonym sa...

Du får gärna skriva ungefär vilken tid du kommer lägga upp rekarna, så man kan planera sin dag, istället för att behöva sitta hemma hela dagen och vänta