tisdag 20 januari 2009

Tursamt!

Givetvis aningen tursamt med ett mål i tom kasse, men å andra sidan ingår det ju i högsta grad i spelets regler när man spelar handicapspel på ishockeyn.

Dessutom var Frölunda dominansen klar och laget borde ha avgjort matchen mycket tidigare, men men. Kul se lite hockey igen, även om farhågorna om en "sämre" match besannades. Nu är inte jag en hockeyexpert, men SSK:s offensiv var något av det tamaste jag sett.

Skönt att spelet satt efter gårdagens fiasko, uppdaterar statistiken imorgon, den släpar efter två dagar nu.

Ha det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att se att du levererar igen. Fortsätt nu på den inslagna vägen.

Moget av Sheriffen att komma in här å skryta i efterhand, speciellt med deras start med 1 spel av 5. Men kollade igenom den bloggen lite snabbt och såg att när dom summerade sina spel skröt om att dom lagt målspel på en match utanför bloggen.
Dom får allt bevisa en hel del till innan man följer den.

Inatt liras nog över 21.5 game på Dokic-Chakvetadze till 2 ggr pengarna.

Dokic har ju haft stora problem i flera år nu och har inte levererat ett skit på 6-7 år. Men hon verkar vara väldigt vältränad nu (om man jämför med dom 5-6 senaste åren)och med tanke på Chakvetadzes svängiga spel ska hon nog kunna ta det till en 3 setare. Åtminstonde till ett tiebreak eller 5-7 förlust i något set, vilket bygger en rätt bra grund till att spelet ska gå in.

Chakvetadze borde ju ta denna matchen men man ska aldrig underskatta ett hemmahopp som har hela publiken med sig, jag har sett publiken lyfta många sämre spelare än Dokic till stordåd.

2.00 i odds är helt klart i överkant iaf!