onsdag 11 februari 2009

Platt fall..

Vissa dagar vill det sig bara inte, Malmö lyckades till slut vinna, dock efter förlägning.

Och Leksand, Leksand, vad ska man säga?
En sak är i alla fall säker, i min bok ska ett lag som Huddinge såhär långt i på säsongen bara besegras om man menar något som helst allvar med sina Elitserie-ambitioner.
Lallare!

Fast största lallarna är förstås vi som litar på att laget tar uppgiften på allvar, det var väldigt onödigt gjort, men men.

Och en sak till - Ja é inte bitter!

Hörs imorgon, hoppas ni hade större lycka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant att läsa dina, och alla andras, frustrerade tankar om Leksands miss igår... Det intressanta är att ni inte är särskilt pålästa... Leksand saknade igår bästa målskytten Bellemare plus viktige backen Oliver Ekman-Larsson. Dessutom hade man under uppehållet tränat stenhårt för att kunna toppa formen till kvalserien. Och dessutom så gör Leksand ALLTID dåliga matcher efter sådana här uppehåll. Med allt detta i vetskap så förstår jag inte hur någon överhuvudtaget kunde finna ett värde i spel på Leksand igår. De flesta har helt enkelt spelat på Leksand för att man vet att de vinner för det mesta eller för att de "borde" slå Huddinge. Sen kan man ju inte säga att om Leksand vill gå till elitserien så ska man slå Huddinge. Så kan man ju inte resonera. Om man tänker så så "borde" Leksand vinna varenda match. Och i så fall borde Detroit vinna varenda match i NHL... Och på tal om Detroit - inte ens de skulle vinna varenda match i allsvenskan, det sätter jag mitt huvud på.

Du borde nog fundera på om det inte är du som är en lallare!

Anonym sa...

0/3 och 2.24 i odds, bra jobbat