fredag 6 mars 2009

Alingsås testar jag trots allt.

Alingsås - H43 1:a handicapspel -1,5 mål
Odds: 1,85 (Expekt) Insats: 5/10 units

9 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen!
Kom igen nu mattias, mer sådana här spel. Hade tänkt avstå men tänkte att jag ger dig en chans, tack för det! Sköna vinstpengar till helgen, hoppas det vänder för dig nu, vet du kan så mkt bättre!!!

Anonym sa...

Om det nu var ett så jävla bra spel - varför maxade han inte då???

Anonym sa...

Haha, han sätter ett klockrent spel och då hånar du han? Pajas!
Låt mig gissa, ska vi titta hos Erik Braaten istället LR? Haha!

Anonym sa...

Lenny, hade alla varit lika smarta som du så hade vi alla varit miljonärer. Fortsätt med att rygga eriks blogg, medan vi ryggar denna, så ser vi vem av oss som kan sitta på en uteservering i Barcelona och dricka en kall öl, för tipspengarna i sommar. Skämt å sido, Lenny kritisera gärna, det tror jag upskattas av Mathias, men för din egen skull grundat på iallafall lite tyngd och relevans!

ErikBraaten sa...

Har jag fått en fanclub på din blogg Mathias? ;)

Mathias sa...

Man skulle kunna tro det Erik, personligen tycker jag det är rätt ointressant med "tävlan" bloggarna sinsemellan, jag fokuserar alltid på mitt egna och försöker få det så bra som möjligt...

ErikBraaten sa...

Jag håller med dig där Mathias. Jag hoppas att det var en vändning vi fick se för dig igår. Lycka till vidare!

Anonym sa...

Det är inte mitt syfte att ha någon tävling. Utan syftet är att motbevisa Lenny, som smutskastar en blogg med irrlevanta argument!

ErikBraaten sa...

Alex, Jag håller med dig. Mathias skall absolut inte smutskastas, det förtjänar han inte, men det gör ingen annan heller för den delen! Nu kör vi på! Kom igen Matte!